Case

N.S.R.V. Phocas

De Nijmeegse Studenten Roeivereniging Phocas geeft regelmatig feesten en organiseert verschillende activiteiten. Naast de sportactiviteiten die zij organiseren moet Phocas laten zien aan Nijmegen dat zij ook goed feesten kunnen organiseren. Hoe meer mensen hier op af komen, hoe meer omzet en naamsbekendheid, wat uiteindelijk resulteert in meer leden.

Case informatie

Klant
N.S.R.V. Phocas
  • Drukwerk
  • Social Media
Jaar
  • 2015
  • 2016
  • 2017
Vormgeving Drukwerk

Drukwerk

Posters & flyers

Phocas organiseert regelmatig feesten die gepromote moeten worden. Dit doen ze vooral door flyers uit te delen en posters op te hangen. Binnen de vereniging moet er duidelijk zijn wat de leden kunnen verwachten per activiteit, terwijl open feesten juist mensen moeten trekken. Een goede representatie van het thema – per feest en activiteit, zowel online als offline – is hier dan ook het hoofddoel. Daarnaast moeten de voordelige prijzen duidelijk maar minimalistisch op de ontwerpen staan, om mensen over de streep trekken.

Facebook vormgeving

Naast al het drukwerk is tegenwoordig Social Media niet meer weg te denken. Voor een nog groter, maar ook sneller, bereik zet Phocas actief Social Media kanalen (zoals Facebook) in. Om de stijl van een feest hetzelfde te houden, zowel offline als online, hebben zij verschillende afbeeldingen nodig voor deze kanalen die precies passen op de plekken waar deze worden ingezet.

Al het drukwerk

Zie ook