Case

Case

Academy For Life

Acadamy For Life (AFL) is een organisatie die mensen helpt iemand te vinden die bij hen past. Dit doen ze door een datingsite aan te bieden, talloze bijeenkomsten te organiseren en je nauwkeurig te coachen.

Je krijgt inzicht in wie er het beste bij je zou passen, gebaseerd op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Je gaat jezelf beter leren kennen. Tot slot kijkt AFL mee hoe jij je profiel omschrijft en helpt je hierin.

Case informatie

Klant
Academy For Life
Diensten
  • Branding
  • Webdesign
  • SkaDate skin
Jaar

2016

Branding

Kleuren, typografie & logo

Academy For Life (AFL) kwam met de vraag of ik voor hen een huisstijl wilde ontwerpen. Het doel van AFL is om twee personen voor eeuwig (oneindig) te verbinden en lief te laten hebben. Met de nadruk dat de liefde die men hier zal vinden oneindig zal zijn is er al snel besloten om een icoon van een hart te combineren met een lemniscaat (teken voor oneindigheid). Gecombineerd met zachte, maar doeltreffende kleuren is er een huisstijl ontworpen die doorgetrokken is naar de rest van de ontwerpen.

Webdesign

Website ontwerp

Het ontwerpen van het statische deel van de opdracht was de website, welke vooral informatie moest verschaffen. Verschillende categorieën waar AFL je mee kan helpen zijn hier toegelicht. Gebruik makend van beeldmateriaal, gecombineerd met de huisstijl kleuren, tussen de heldere en overzichtelijke teksten is er een fijn te lezen en duidelijke website ontstaan.

Zie hieronder per pagina het ontwerp.

Homepage

Login

Categorie detailpagina

Bijeenkomsten overzichtspagina

Bijeenkomst detailpagina

Coaches overzichtspagina

Coach detailpagina

Over ons

SkaDate skin

Dating software ontwerp

Het interatieve gedeelte bestaat uit een dating website. Voor deze dating software moest ik me heel strikt aan de functionaliteiten houden die SkaDate aanbiedt. Echter mocht ik deze functionaliteiten helemaal zelf vormgeven. Gebruik makend van deze functionaliteiten met de huisstijl kleuren van AFL is er een SkaDate skin ontworpen.

Zie hieronder per pagina het ontwerp.

Quick search

Advanced search

Dashboard

Mijn profiel

Ander profiel

Bekijk foto's

Terug naar

Portfolio

Direct

Contact