Sven Gaertman

Sven Gaertman

Een jonge en innovatieve freelance designer met passie voor het web

Al van jongst af aan hebben computers en creatieve programma’s mijn interesse. Waar ik als kind nog tekeningen maakte in paint is mijn interesse net zo hard mee gegroeid als de technologie. Even later begon ik Photoshop te gebruiken, wat veel uitgebreider was dan ik me kon voorstellen. Al spelenderwijs leerde ik langzaam de fijne kneepjes van het programma, waarna ik besloot hier een opleiding in te volgen.

Op mijn opleiding Communicatie en Multimediadesign begon ik veel meer na te denken over de ontwerpen en de achterliggende gedachte ervan. Nadat ik het gebruik van de Adobe programma’s helemaal onder de knie had begon mijn uitdaging naar een perfecte User Experience. Al lerende op mijn opleiding, gecombineerd met het volgen van tutorials en een goede dosis trial-and-error, werden mijn ontwerpen steeds beter. Naast Vormgeving en Webdesign begon ik ook steeds meer kennis te krijgen van WordPress websites en de hosting hiervan.

Ik was niet de enige die dit door had. Al snel kreeg ik enkele opdrachten van bekenden. Werken als een freelancer vond ik zo leuk, dat ik mijzelf al snel heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam svendesign. Tot op de dag van vandaag probeer ik mijzelf nog steeds elke dag verder te ontwikkelen.

Natuurlijk kun je bij mij terecht voor de meest creatieve en leukste websites door middel van:

Heeft dit je interesse gewekt? Ik ben altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Zie ook

Portfolio

Direct

Contact