Websites

Volledig responsive

Websites

Het is belangrijk dat een website er niet alleen schitterend uit ziet, maar ook snel en gebuiksvriendelijk werkt. Daarom maak ik bewust alle websites in WordPress: het is een snel, vooruitstrevend en een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Naast de focus op Search Engine Optimization (SEO) en gebruiksgemak (Usability) is elke WordPress website ook volledig responsive.

CMS
  • WordPress
  • WooCommerce
Websites
  • Responsive
  • SEO
  • Usability
Wordpress Websites
Wordpress Websites

Wordpress

Content Management Systeem

WordPress is een zeer populair open source content management systeem, die ongekend flexibel is. WordPress is volledig op maat in te richten waarin ieder detail essentieel is en usability voorop staat. Met WordPress als basis voor je website, kun je heel gemakkelijk zelf de website aanpassen, pagina’s toevoegen of berichten te plaatsen.

Responsive websites

Responsive, SEO & usability

Iedere website maak ik met focus op gebruiksvriendelijkheid (Usability) en vindbaarheid (SEO). Natuurlijk is iedere website in WordPress volledig responsive, zodat hij zich steeds weer aanpast aan het apparaat waarop de gebruiker de website bekijkt. Desktop, tablet of smartphone: elke website komt op ieder device volledig tot z’n recht.

Responsive Websites
Zie ook

Webdesign

Zie ook

Vormgeving