Webdesign

Pixel perfect

Webdesign

Als freelance webdesigner is het ontwerpen en ontwikkelen van unieke websites mijn passie. Webdesign gaat verder dan alleen een mooi plaatje. Een heldere user interface zorgt voor een betere beleving, en daardoor voor hogere conversie. Inspelend op de huidige trends & recente ontwikkelingen creëer ik een geweldige digital user experience.

Webdesign
  • Responsive websites
  • Apps
UI / UX Design
  • User Interface
  • User Experience
Webdesign photoshop
Responsive webdesign

Webdesign

Responsive website / App ontwerpen

Het design van jouw website vertelt jouw online bezoeker wie je organisatie is en waar je voor staat. Daarom stem ik het webdesign altijd af op de huisstijl van jouw bedrijf én op de wensen van je doelgroep. Inspelend op de huidige trends & recente ontwikkelingen creëer ik een geweldige user experience.

UI / UX Design

User Interface / User Experience design

Bij elk website ontwerp staat de gebruiker centraal. Door de behoefte van uw doelgroep te vertalen naar een visueel aantrekkelijk, logisch en helder website ontwerp zal de online ervaring van uw website optimaal zijn. User interface design speelt daarnaast ook een uiterst belangrijke rol bij het optimaliseren van de user experience. Deze discipline binnen webdesign richt zich op een optimale interactie tussen de eindgebruiker en de website of applicatie. De functionaliteit van een user interface design levert een sterke bijdrage aan de user experience.

Infopgraphic UI/UX
Zie ook

Websites

Zie ook

Vormgeving